Κάθε σταγόνα αυτού του σάκε έχει κατασκευαστεί χειροποίητα με παραδοσιακές τεχνικές

To σάκε χρονολογείται περίπου στο 300 μ.Χ., αν και η διαδικασία απόσταξης αλκοόλ από ρύζι ήταν γνωστή στη Κίνα για αρκετά χρόνια. Θεωρούνταν το ποτό των ευγενών, των αυτοκρατόρων και των Σαμουράι, ενώ είχε κεντρική θέση στις τελετουργίες του Σίντο, της παλαιότερης ιαπωνικής θρησκείας.

Σήμερα καταναλώνεται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και έχει χάσει τον επίσημο χαρακτήρα του.

Λαμβάνοντας το όνομα της από τον ιαπωνικό όρο για τους sake brewmasters, η Toji φέρει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και επιλέγει μόνο τα καλύτερα συστατικά. Το σάκε της παρασκευάζεται στο νομό Νιιγκάτα, μια περιοχή της Ιαπωνίας που είναι συνώνυμη με την υψηλής ποιότητας σάκε.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

To άρθρο Κάθε σταγόνα αυτού του σάκε έχει κατασκευαστεί χειροποίητα με παραδοσιακές τεχνικές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση