Επικαιρότητα

Προειδοποίηση μετεωρολόγων: Έρχονται έντονες καταιγίδες και στο βάθος… σκόνη

Την προσοχή των πολιτών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας για τον καιρό σήμερα, εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για βροχές και έντονες καταιγίδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 

«Δείξτε προσοχή σε αυτές τις περιοχές σήμερα, πιθανές οι έντονες καταιγίδες», γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος τονίζοντας ότι ο καιρός και σήμερα θα είναι άστατος με για έντονες βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, σε ανάρτησή του στο Facebook, εφιστά την προσοχή των κατοίκων της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, ότι ο καιρός θα χειροτερέψει από τις επόμενες ώρες και κυρίως προς το βράδυ της Τετάρτης (29/11), με αποτέλεσμα να σημειωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές αυτές.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι, από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι) δείξτε, για καλό και για κακό, κάποια προσοχή προς το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ σήμερα Τετάρτη 29/11, καθώς και τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πιθανότητα για έντονες κατά τόπους βροχές και καταιγίδες!

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού απόψε στο 15λεπτο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 19:15.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη – Οι υψηλές θερμοκρασίες και η αφρικανική σκόνη

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, δίνει το «στίγμα» του καιρού του Δεκέμβρη, κάνοντας λόγο για υψηλές θερμοκρασίες τις πρώτες ημέρες του χειμώνα.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Όπως γράφει στην ανάρτηση του ο μετεωρολόγος, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το καιρικό σκηνικό θα μοιάζει ανοιξιάτικο με την έλευση της αφρικανικής σκόνης να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή.

Ο γνωστός μετεωρολόγος στην ανάρτηση στο Facebook αναρωτιέται αν φέτος ο Άγιος Βασίλης θα έρθει για τα Χριστούγεννα από τη θάλασσα, λέγοντας πως «οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά ότι το ημερολόγιο θα δείχνει Δεκέμβρη», αναφερόμενος στην αφρικανική σκόνη που θα επισκεφτεί τη χώρα το Σαββατοκύριακο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock