Τρόπος Ζωής

Ολίβια Κόλμαν: Απόλαυσε τον ρόλο της κακιάς στην νέα ταινία «Wonka»

Τον ρόλο της κακιάς κ. Σκράμπιτ ενσαρκώνει η βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν στην ταινία «Wonka».  Και ξεγελάει τον επίδοξο σοκολατοποιό Γουίλι Γουόνκα ώστε να υπογράψει ένα συμβόλαιο που τον αναγκάζει να δουλεύει ισόβια για εκείνη.

«Μου άρεσε να κάνω την κακιά», δήλωσε η Ολίβια Κόλμαν στο People. «Είναι διασκεδαστικό να είσαι κακός και να λες όλα αυτά που συνήθως δεν θα έλεγες. Απλώς το απόλαυσα πολύ», είπε και δεν έκρυψε ότι βρήκε διασκεδαστική την εμφάνισή της στην νέα ταινία φαντασίας.

«Τα δόντια ήταν… Περάσαμε από διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου. Μου άρεσαν πολύ τα βρώμικα δόντια και όλοι έλεγαν ότι θα έπρεπε να μην είναι τόσο. Οπότε επιλέξαμε ένα πιο διακριτικό κίτρινο» είπε και προσέθεσε ότι μελετώντας το σενάριο, φαντάστηκε την ηρωίδα λίγο μεγαλύτερη από την ίδια με μεγάλο στήθος και αυτοπεποίθηση.

«Ήμουν τόσο άνετη με το μεγαλύτερο στήθος. Μου άρεσε», παραδέχτηκε η Ολίβια Κόλμαν.

Στη συνέχεια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με το νέο αστέρι του Χόλιγουντ, Τιμοτέ Σαλαμέ που υποδύεται τον Γουίλι Γουόνκα στην ομώνυμη ταινία.

«Έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα από τον τρόπο που δουλεύει. Και μακάρι να ήμουν καλύτερη, απλά θέλω να τον αντιγράψω!» είπε η Olivia Colman.

«Είναι τόσο ευγενικός, χαρούμενος και έτοιμος. Πήγαινε στην κάμερα και έλεγε, “ξέρω ότι θέλω να το αλλάξω. Μπορώ να το κάνω καλύτερα;” Σκεφτόμουν, “ήταν ήδη καταπληκτικό. Τι θα κάνει;” και μετά το έκανε και έλεγα “ω, ναι, αυτό ήταν ακόμα καλύτερο”.

Ήταν τόσο εντυπωσιακός και τόσο υπέροχο να συνεργαστείς μαζί του» είπε με ενθουσιασμό η Βρετανίδα ηθοποιός.

To άρθρο Ολίβια Κόλμαν: Απόλαυσε τον ρόλο της κακιάς στην νέα ταινία «Wonka» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock