Επικαιρότητα

Ποιες ώρες θα είναι σήμερα κλειστή λεωφόρος Ποσειδώνος λόγω της βόμβας του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Τέσσερις πολυκατοικίες θα εκκενωθούν σήμερα (26/10) στην Γλυφάδα, στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Οι πολυκατοικίες που θα εκκενωθούν βρίσκονται στην οδό Ευρυάλης.

Για τον ίδιο λόγο, κλειστό θα παραμείνει σήμερα το πρωί μεγάλο τμήμα της Λ. Ποσειδώνος,

Ειδικότερα, η Λ. Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστή από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. και στα δύο ρεύματα, λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock