ΕνημέρωσηΟικονομία

«Καίνε» τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς λογαριασμοί ρεύματος, τρόφιμα και καύσιμα κίνησης

Οι λογαριασμοί ρεύματος, το κόστος των καυσίμων και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα είναι τα έξοδα που απασχολούν περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά, όπως προκύπτει από την έρευνα της MRB για το newsbomb.gr. Κατά την ίδια έρευνα, μεγάλο μέρος των νοικοκυριών θεωρεί πως οι δαπάνες τους για διασκέδαση και ψυχαγωγία θα μειωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ αισθητά μεγάλο είναι και το ποσοστό εκείνων που θεωρούν πως οι υποχρεώσεις τους προς την εφορία θα μείνουν σταθερές.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, οι ερωτηθέντες από την MRB κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποια εκτιμούν ότι θα είναι πορεία των εξόδων του νοικοκυριού τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Και οι απαντήσεις έδειξαν πως οι λογαριασμοί ενέργειας αποτελούν με διαφορά τη μεγαλύτερη πηγή προβληματισμού για τα ελληνικά νοικοκυριά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock