Τρόπος Ζωής

Καίτη Γαρμπή για υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Οκ, το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε»

Η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για το revenge porn.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατακεραύνωσε τον θύτη, τον συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη στους «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος καταγγέλθηκε ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές του με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Η Καίτη Γαρμπή δεν μάσησε τα λόγια της και έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter: «Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος.

Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;».

To άρθρο Καίτη Γαρμπή για υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Οκ, το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock