“ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕ” ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ MERCEDES ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, Ο ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ;

Η καρδιά επέστρεψε στη θέση της για τον Μιχαήλ Καραμαλάκη, που διασώθηκε ως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στις τελευταίες κρίσεις, μόνο και μόνο επειδή είναι Κρητικός, αφού ο Μητσοτάκης έχει βαλθεί να αφήσει «καλή παρακαταθήκη» στα πόστα που ανανεώνει ή μοιράζει απ’ το Μέγαρο του παρασκηνίου και των ζυμώσεων και με αρχιμάγειρα πάντα τον έμπιστο ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη. Τον διευθυντή του πρωθυπουργικού του γραφείου, που κάπου-κάπου μπάζει στο Μαξίμου και κανέναν «μπράβο» ή «συμβολαιογράφο» του υπόκοσμου όπως τον Καπέ, μιας και η «Αγία οικογένεια» πρέπει να τηρήσει την … παράδοση και να εξασφαλίσει το μέλλον της με κάθε τρόπο στην πολιτική ζωή του τόπου. Ή τουλάχιστον να μην αφήσει εκκρεμότητες πίσω της ..!

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί και θα “μεταδοθεί” μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα δείτε το ήθος και τα έργα ανδρών που διοικούν την αστυνομία και παρέχουν «ασφάλεια» στον δύσμοιρο πολίτη.

Όπως τη φωτογραφία-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του σώματος Καραμαλάκη που έβαλε στη μασχάλη του ως «ενθύμιο», ένα πολυτελέστατο τζιπ Mercedes μη τυχόν και αποστρατευτεί πριν την ώρα του. Είναι αυτό που λέμε: Φροντίζουμε για να έχουμε ..!

Δώρο κι αυτό από τα κορόιδα στους οσφυοκάμπτες του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Όλους αυτούς τους εραστές της βρώμικης μασχάλης που κάθε φορά που η κυβερνητική εξουσία και τα παραμάγαζα, επιτάσσουν κυνήγι δημοσιογράφων, σπεύδουν οι ιδρωμένοι, να ανταποκριθούν σε αυτό που ξέρουν καλά: Να λένε “ναι” και να στέλνουν την εμπροσθοφυλακή για να κυκλώνει τα γραφεία της εφημερίδος μας, λες και είναι ιδεολογικά παιδιά του Ερντογάν. Αυτούς που κρύβονται πίσω από τις γωνίες και παραφυλάνε για να μας συλλάβουν.

Σε ποια άλλη χώρα- πλην της Τουρκίας- γίνονται αυτά τα αίσχη της καταπάτησης του Συντάγματος ρε φιλαράκια; Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι. Αλλά ποιος την έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς;

 

Φωτογραφία

 Το τζιπ-λιμουζίνα που βλέπεται «καβάντζωσε» στο αεροδρόμιο των Σπάτων ο νυν αρχηγός της αστυνομίας, φοβούμενος την αποστρατεία του. Σε φυλασσόμενο και «σκεπαστό» χώρο του διεθνούς αεροδρομίου για να μην είναι εκτεθειμένο σε ήλιο και βροχή. Ως γνωστόν, οι απόστρατοι αρχηγοί δικαιούνται και ένα όχημα που τους διαθέτει η υπηρεσία. Ο Καραμαλάκης όμως φρόντισε ο ίδιος πριν απ’ αυτόν γι αυτόν … [φωτο-ντοκουμέντο].

mercedes

 

realhosting
loading...

Απάντηση