Υγεία & Διατροφή

Καθηγητής ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ τους τηλέ-ειδικούς: «ΦΩΤΙΑ» όσα αποκαλύπτει – ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότεροι γνωστοί καθηγητές ισχυρίζονται διαφορετικά από ότι οι κρατικές επιτροπές! Τι συμβαίνει τελικά;;; Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ο γιατρός Dr Marty Makary, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη, σχολιαστής σε μέσα ενημέρωσης για θέματα COVID, δήλωσε τα εξής, μιλώντας σε διαδικτυακή συνεδρία:

 

«Ονομάζομαι Marty Makary. Είμαι ερευνητής στην σχολή δημόσιας υγείας Bloomberg του Johns Hopkins.

Όσον αφορά το υπόβαθρό μου, σπούδασα επιδημιολογία στην σχολή δημόσιας υγείας του Χάρβαρντ όπου έλαβα έναν μεταπτυχιακό τίτλο στην δημόσια υγεία και υπηρέτησα στην Ιατρική Σχολή της σχολής Δημόσιας Υγείας του Johns Hopkins τα τελευταία 16 χρόνια. Περιθάλπω επίσης χειρουργικούς ασθενείς συμπεριλαμβανομένων ανοσοκατεσταλμένων ασθενών.

Θα ήθελα να σας ζητήσω προσωπικά να σκεφτείτε τα νέα επιστημονικά δεδομένα που μας λένε ότι ορισμένες πολιτικές για τον covid έχουν γίνει υπερβολικά ακραίες, υπερβολικά αυστηρές και δεν ωθούνται πλέον από κλινικά δεδομένα….

Πάρτε για παράδειγμα τις αναμνηστικές δόσεις στα παιδιά που ήδη πέρασαν covid. Όταν η φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι διεξήγαγαν ένα εργαστηριακό πείραμα που δείχνει ότι οι αναμνηστικές δόσεις αυξάνουν τα επίπεδα των αντισωμάτων εναντίον της Όμικρον, χωρίς να δημοσιεύσουν τα επιστημονικά δεδομένα στα οποία βασίζεται αυτό, το CDC αμέσως παρότρυνε όλους τους 16χρονους και 17χρονους να λάβουν μια αναμνηστική δόση…

Εκεί φτάσαμε; Η φαρμακοβιομηχανία να λέει στον κόσμο τι να κάνει με ένα δελτίο τύπου και το CDC απλώς να συμμορφώνεται;

Είμαι πολύ υπέρ των εμβολίων, έχω εμβολιαστεί αλλά έχουμε έναν σύγχρονο Μακαρθισμό (απαγγελία κατηγοριών για προδοσία χωρίς αποδείξεις)

Δόσεις των εμβολίων χρησιμοποιούνται τώρα ώστε να ενισχύσουν τα νεαρά άτομα χωρίς κανένα κλινικό δεδομένο να υποστηρίζει κάτι τέτοιο!!!!

Χρειαζόμαστε συγκεκριμένες ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες!!!! Όχι καθολικές ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες. Αυτό είναι καλό για τμήματα μάρκετινγκ…

Πάνω από 20 επιστημονικά άριστες μελέτες έχουν καταδείξει ότι η φυσική ανοσία είναι εξίσου καλή ή καλύτερη από την ανοσία μέσω του εμβολίου. Κι όμως οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας μας συνεχίζουν να την αγνοούν».

 

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock