Επικαιρότητα

Καιρός: Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα βρέξει

Για σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κατά κύριο λόγιο για το Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές των δυτικών ηπειρωτικών. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 15, στη Θεσσαλία από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 7 έως 20, στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 20, στην Πελοπόννησο από 8 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 17, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 19, στις Κυκλάδες από 8 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 20 και στην Κρήτη από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με το meteo.gr, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock