Κόσμος

Το YouTube «κατέβασε» περισσότερα από 9.000 κανάλια που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Το YouTube έχει καταργήσει περισσότερα από 70.000 βίντεο και 9.000 κανάλια που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία για παραβίαση των οδηγιών περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης βίντεο που αναφέρονταν στη ρωσική εισβολή ως «αποστολή απελευθέρωσης».

Η εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα στη Ρωσία, που φιλοξενεί περιεχόμενο του σφοδρού επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, παραμένει ενεργή σε αντίθεση με Facebook και Instagram που το δικαστήριο της Μόσχας έκρινε πως προωθούν «εξτρεμιστικό περιεχόμενο».

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία το YouTube έχει αφαιρέσει πλήθος καναλιών, ακόμη και κυβερνητικών υπηρεσιών, ανάμεσά τους και το κανάλι του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου Βλαντίμιρ Σολοβιόφ. Κυρίως, όπως επισημαίνει δημοσίευμα του Guardian, πρόκειται για κανάλια που συνδέονται με τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της Ρωσίας, όπου τους τελευταίους μήνες δημοσιεύουν βίντεο όπου χαρακτηρίζουν τον πόλεμο «αποστολή απελευθέρωσης».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock