Επικαιρότητα

Καιρός – Μαρουσάκης: Νέο κύμα κακοκαιρίας την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου

Για νέο κύμα κακοκαιρίας την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας για επικίνδυνα φαινόμενα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, η αλλαγή του καιρού θα γίνει αισθητή αρχικά την Παρασκευή καθώς ψυχρές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη προσπαθούν να ξεχυθούν προς τα νότια της ηπείρου, με τον ίδιο να εξηγεί ότι «καθώς ο ψυχρός αυτός αέρας θα συναντηθεί με τον θερμότερο της κεντρικής μεσογείου θα δημιουργήσει ένα ψυχρό μέτωπο από Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο» οπότε θα επηρεαστούν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Αρχικά την Παρασκευή θα επηρεαστούν Ιόνιο και δυτικά ηπειρωτικά από το απόγευμα και μετά με βροχές και καταιγίδες, η κακοκαιρία το Σάββατο θα πάει ανατολικότερα και θα επηρεάσει τα κεντρικά, δυτικά και βόρεια της χώρας με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να ζητά προσοχή στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά «γιατί δείχνουν μια ένταση τα φαινόμενα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock