Καιρός: Ομίχλη, παγετός και νεφώσεις σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Aυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους και ασθενείς βροχές κατά τόπους στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo.gr του Εθνικό Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα από τις απογευματινές ώρες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός αναμένεται νωρίς το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 11, στην Ήπειρο από 2 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 8 έως 16, ενώ στη Ρόδο και στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση