Επικαιρότητα

Καιρός: Προειδοποιήσεις για έντονα φαινόμενα από την Τετάρτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ραγδαία αλλαγή του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, από τα δυτικά της χώρας με βροχές και καταιγίδες.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου θα υπάρξει σοβαρή κατά τόπους επιδείνωση του καιρού από τα βράδυ της Τεταρτης, που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Συγκεκριμένα, όπως λέει, από την Τετάρτη και κυρίως από το βράδυ και μετέπειτα, στη χώρα μας θα εισβάλει ένα χαμηλό βαρομετρικό, με πυκνά σύννεφα να καλύπτουν τον ουράνιο θόλο της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τα εν λόγω σύννεφα θα γίνουν βροχοφόρα, κυρίως από το απόγευμα της Τετάρτης. Κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, οι καταιγίδες αναμένεται να έχουν -κατά τόπους- ιδιαιτέρως έντονο χαρακτήρα. Την Πέμπτη, στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, το εν λόγω σύστημα, το οποίο θα εισβάλει από την κεντρική Μεσόγειο, θα απλώσει περαιτέρω τα πλοκάμια του ανατολικότερα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, αναμένεται να έχουμε ένα πέρασμα από βροχές, μπόρες και καταιγίδες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock