Επικαιρότητα

Καιρός 28η Οκτωβρίου: Νεφώσεις και βοριάδες αναμένονται σήμερα – Πού θα βρέξει

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και νότια με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, αλλά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα, Πέμπτη 28η Οκτωβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 6 έως 17 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock