Επικαιρότητα

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Αποχαιρετιστήρια δεξίωση προς τιμή του Τζέφρι Πάιατ

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο λόφο του Λυκαβηττού με θέα τον Αττικό ουρανό και την Αθήνα, τίμησαν τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ισχυροποίηση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, την προώθηση των μεγάλων επενδυτικών πρωτοβουλιών και τη θερμή του φιλία και υποστήριξη στη χώρα μας.

Παράλληλα, υπογραμμίστηκαν οι άρρηκτοι δεσμοί με το Επιμελητήριο, οι οποίοι και θα συνεχισθούν και από την νέα θέση του κ. Πάιατ ως US Assistant Secretary of Energy Resources.

Η θητεία του Τζέφρι Πάιατ, σε αυτά τα 6 χρόνια, συνδυάστηκε με ένα πλήθος παρεμβατικών δράσεων και πρωτοβουλιών του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με καταλύτη την παρουσία των ΗΠΑ ως τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2018, γεγονός που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός επενδυτικού κύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τη χώρα μας και μιας διασύνδεσης ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ που έχει οδηγηθεί στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock