ΕνημέρωσηΠολιτική

Χατζησωκράτης: Αναπόφευκτες οι εκλογές μετά τις εξελίξεις στην κορυφή του κόμματος

«Οι τετραπλές εκλογές είναι και αναγκαίες και αναπόφευκτες μετά τις εξελίξεις στην κορυφή του κόμματος και την έναρξη του Συνεδρίου», ανέφερε στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ακολούθως ανέφερε: «Δεν μου άρεσε το “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, πέρα από έκφραση ενός υπερεγώ -οι εκλογές δεν είναι μονομαχία στο Ελ Πάσο. Πάμε λοιπόν σε τετραπλές εκλογές με την ομόθυμη επιθυμία να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο κόμμα με ισχυρή ηγεσία και συλλογική λειτουργία με σεβασμό στα μέλη, με σοβαρότητα και αξιοπιστία στην κοινωνία.

«Θα ήθελα ο νέος ή η νέα πρόεδρος να μην υποκύπτει στην έκφραση “άλλαξέ τα όλα πρόεδρε, ναι θα τα αλλάξω”. Αυτές είναι άκρως αποπροσανατολιστικές εκφράσεις γιατί στερούνται νοήματος. Επίσης δεν θα πρέπει ο πρόεδρος να ενδίδει στο αδιάκοπο κυνήγι της ατάκας. Δεν συμφωνώ με τη χρήση του “αδιαμεσολάβητου” που δεν είναι μόνο η άμεση επικοινωνία, αλλά η εγκαθίδρυση μίας σχέσης του ηγέτη με τον λαό που αντιπαρέρχεται το κόμμα και τις οργανώσεις μελών. Δεν είναι όλα αυτά που διαμεσολαβούν τις θέσεις του κόμματος σε μία αμφίδρομη σχέση με τους πολίτες; Γιατί είμαι εγώ ο πρόεδρος μόνο;».

Κλείνοντας ανέφερε: «Θα πάμε στις εκλογές με την αυτοπρόσωπη παρουσία μας όπως έγινε και το 2022 και το 2023. Και στις εκλογές του Ιουνίου εύχομαι να είμαστε όλοι παρόντες και παρούσες. Εγώ θα είμαι».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock