ΕνημέρωσηΠολιτική

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Στο μικροσκόπιο Μητσοτάκη οι ευθύνες Στυλιανίδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε μπροστά μετά την ανεπιτυχή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Έμεινε πιστός στην τακτική που έχει ακολουθήσει σε αντίστοιχες, δυσμενείς συγκυρίες που αντιμετώπισε η κυβέρνησή να μην λαμβάνει εν θερμώ αποφάσεις.

Ταυτοχρόνως όμως, ο πρωθυπουργός φρόντισε με την παρέμβασή του, να καταστήσει σαφές ότι έχει αναποδογυρίσει πλέον την κλεψύδρα για «αστοχίες και ανεπάρκειες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν» στην Πολιτική Προστασία, που ο ίδιος έχει βάλει στην προμετωπίδα των κυβερνητικών προτεραιοτήτων.

Κι αυτή η αναφορά ήταν δηλωτική, για το γεγονός ότι στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού έχουν καταγραφεί όλα τα δεδομένα, συμπληρώνοντας των πάζλ των ευθυνών και με τα κομμάτια τα οποία σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία.

Η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νευραλγική δομή που ο ίδιος σύστησε, δεν πλαισιώθηκε από την ονομαστική αναφορά και στο πρόσωπο του Χρήστου Στυλιανίδη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger