Επικαιρότητα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χιονολαίλαπα και χιονοκαταιγίδες για 48 ώρες – Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός

Στους δρόμους βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και περιπολικά, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΔΕΔΔΗΕ, όπως επίσης κάθε δύναμη του κρατικού μηχανισμού που μπορεί να συνδράμει στον αγώνα που θα δοθεί για να κρατηθούν οι οδικοί άξονες ανοιχτοί, να αντιμετωπισθούν άμεσα διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ή υδροδότησης και να αντιμετωπισθούν παντός είδους προβλήματα, που αναμένεται να προκύψουν από τα ακραία και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξελίσσονται νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Για την Αττική, χρονικά, οι πυκνές χιονοπτώσεις τοποθετούνται νωρίς το μεσημέρι και για το λόγο αυτό υπάρχει η σύσταση προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς τα φαινόμενα μπορεί να επιδεινωθούν την ώρα που θα βρίσκονται στην εργασία τους ή στον δρόμο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger