Τρόπος Ζωής

Ο «Άρθουρ Σέλμπι» κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Πολ Άντερσον, ο Βρετανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Άρθουρ Σέλμπι στη σειρά του BBC, Peaky Blinders, φέρεται να κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά από άλλο μέλος του καστ, για ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun», ο ηθοποιός του Peaky Blinders φέρεται να αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Ωστόσο, ξεκίνησε έρευνα για τη διερεύνηση της καταγγελίας από τους παραγωγούς της σειράς.

«Ο Πολ είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα μετά από έναν ισχυρισμό, τον οποίο αρνείται. Φυσικά, εξετάζεται διεξοδικά» ανέφερε πηγή στο βρετανικό μέσο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει στην επερχόμενη ταινία των Peaky Blinders, λόγω της καταγγελίας, η πηγή εξήγησε ότι «είναι ακόμη νωρίς για την ταινία και τα γυρίσματα των σκηνών δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα».

«Επομένως, θα ήταν δυνατό να ξαναγραφεί και να τροποποιηθεί το σενάριο και η ιστορία για να εξηγηθεί η απουσία του αν υπάρχει θέμα», σημείωσε η πηγή για τον ηθοποιό, που έχει εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια της σειράς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock