Κακοκαιρία «Λέανδρος» – Χρυσοχοΐδης: Όλα θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα βοηθήσουν, ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί κανέναν πρόβλημα. Και ό,τι δημιουργηθεί είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αμέσως, χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω επιπτώσεις στην κυκλοφορία και την οικονομική ζωή της χώρας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας «Λέανδρος» που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας κατά τις επόμενες ημέρες.

Για το ζήτημα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και με συμμετοχή του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, «πραγματοποιήθηκε μια πολύ μεγάλη σύσκεψη, προκειμένου να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που πιθανόν να προκύψουν από την κακοκαιρία που έρχεται».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση