Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ενεργοποίηση στρατού και πυροσβεστικής για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Εντολή στην γγ Πολιτικής Προστασίας να συνδράμει τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές που παραμένουν στο σκοτάδι εν μέσω της κακοκαιρίας έδωσε η κυβέρνηση. Κατόπιν σύσκεψης, συνεργεία του στρατού και μονάδες της ΕΜΑΚ ξεκίνησαν για να προσεγγίσουν τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.

Συγκεκριμένα, συνεργεία του στρατού, καθώς και μονάδες της ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Ελευσίνα, την Πάτρα, την Λαμία και τη Λάρισα, ανέλαβαν να δώσουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση σε 29 περιοχές της Αττικής όπου τα στοιχεία έδειχναν ότι το έργο της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης δεν επρόκειτο να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο σχεδιασμός των δράσεων του στρατού και της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία και με άλλες δυνάμεις, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, έγινε στην αποψινή έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά, στην Πολιτική Προστασία και δόθηκαν επιτόπου οι εντολές και οι κατευθύνσεις για την άμεση υλοποίηση του.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση