Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε λευκό κλοιό η Αττική, προβλήματα με τις συγκοινωνίες (liveblog)

Σε… λευκό κλοιό βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, η Αττική, με αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου να ξυπνούν και σήμερα με χιόνια και «πολικές» θερμοκρασίες.

Τα βόρεια προάστια έχουν ντυθεί στα «λευκά» από τη Δευτέρα ενώ σήμερα, μετά από την έντονη χιονόπτωση το βράδυ, έχουν ακόμη περισσότερο χιόνι.

Μάλιστα, χιονοπτώσεις παρατηρήθηκαν αργά χθες το βράδυ και στο κέντο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια, ακόμη και σε περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» από τη θάλασσα. Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα και Άλιμος ντύθηκαν στα «λευκά».

Εκτός από μαγευτικά τοπία, όμως, η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε και αρκετά προβλήματα στην Αττική –όπως και σε άλλες περιοχές- με τις αντιολισθητικές αλυσίδες να είναι απαραίτητες κατά τόπους και την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία σε αρκετά σημεία.

Οι χιονοπτώσεις στην Αττική έχουν προκαλέσει χάος και στις συγκοινωνίες, καθώς το πρωί της Τρίτης δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο του ΗΣΑΠ και του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με πηγές από τον ΟΑΣΑ εκτελούνται μόνο κάποια δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση