Κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιούν αυτή την ώρα ΗΣΑΠ και ΟΑΣΑ ενώ η χιονόπτωση σε όλη την Αθήνα είναι σφοδρή.
Προς το παρόν δεν πραγματοποιούν δρομολόγια τόσο ο Ηλεκτρικός όσο και τα λεωφορεία.
«Τα λεωφορεία ξεκίνησαν το πρωί κανονικά τα δρομολόγιά τους. Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί λεωφορείο της γραμμής 823 στο Περιστέρι, στην οδό Ναούσης. Με την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε εδώ και μισή ώρα, πολλά οχήματα έχουν προβλήματα. Ήρθε μήνυμα στους οδηγούς και επιστρέφουν στα αμαξοστάσια λόγω ολισθηρότητας. Από τον δήμο δε βοήθησαν καθόλου με τους δρόμους», είπε ο κ. Νικολακόπουλος.
Νωρίτερα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Φώτης Νικολακόπουλος, οργανωτικός γραμματέας του ΟΑΣΑ, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα δρομολόγια των λεωφορείων.
Σε… λευκό κλοιό βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, η Αττική, με αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου να ξυπνούν και σήμερα με χιόνια και «πολικές» θερμοκρασίες.
Τα βόρεια προάστια έχουν ντυθεί στα «λευκά» από τη Δευτέρα ενώ σήμερα, μετά από την έντονη χιονόπτωση το βράδυ, έχουν ακόμη περισσότερο χιόνι.