888 ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; EΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; EΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; EΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ το 56,2% των πολιτών θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, το 70,7% των πολιτών θεωρεί «σίγουρα και μάλλον θετικά» τα μέτρα της κυβέρνησης.

Οι χειρισμοί του Βασίλη Κικίλια και της ομάδας του στο Υπουργείο Υγείας θεωρούνται «σίγουρα ή μάλλον θετικοί» από το 71,1%.

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ: Το 41,9 % την θεωρεί πολύ και αρκετά υπεύθυνη ενώ το 39,5% λίγο ή καθόλου υπέυθυνη.

Αρνητικά αξιολογεί το 55,7% την στάση της Εκκλησίας.

Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 55,7% θεωρεί ότι η πολιτεία και η κρατικοί φορείς θα μπορέσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού ενώ το 39.7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να την περιορίσουν.

πηγη


Δείτε επίσης

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: “ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ” [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο Πρόεδρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *