Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανέμει τη φτώχεια στην κομματική του πελατεία

Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανέμει τη φτώχεια στην κομματική του πελατεία

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι η ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «’Εθνος της Κυριακής» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι έτοιμη να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, δεν έχει κανένα όραμα για τη χώρα, ώστε να αλλάξει τα κακώς κείμενα» και «ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανέμει τη φτώχεια στην κομματική του πελατεία, στραγγίζοντας τη μεσαία τάξη και παράλληλα αποσιωπά τις βαρύτατες ευθύνες που έχει η καραμανλική Δεξιά για τη χρεοκοπία της χώρας».

Επισημαίνει ότι «στρατηγικός μας αντίπαλος είναι «οι κοινωνικές ανισότητες ως φυσική επιλογή» που διακηρύσσει η ΝΔ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των παλαιοκομματικού τύπου διορισμών στο Δημόσιο και της υποβάθμισης της δημοκρατίας, είναι η άκρα Δεξιά του μίσους και οι αντιευρωπαικές δυνάμεις της δημαγωγίας και της οπισθοδρόμησης».

Εκτιμά ότι «ο Παύλος Γερουλάνος είναι ένα ικανό πολιτικό πρόσωπο, μπορεί να προσφέρει το δικό του δημιουργικό στίγμα». «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός δήμαρχος», δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζει ότι «οι επιφυλάξεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζάεφ», σημειώνει όμως ότι «πρέπει να δείξουμε ρεαλισμό και σύνεση σε ένα ζήτημα που έχει κοστίσει υπέρμετρα στην ελληνική εξωτερική πολιτική» και καταλήγει λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να εξασφαλίσει τις αναγκαίες συγκλίσεις».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη