888 Καμπάνια Ζάεφ με "μακεδονική" γλώσσα και ταυτότητα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Καμπάνια Ζάεφ με “μακεδονική” γλώσσα και ταυτότητα

Καμπάνια Ζάεφ με “μακεδονική” γλώσσα και ταυτότητα

 Από τη Χαλκιδική μέσω twitter ο Ζόραν Ζάεφ έστειλε μήνυμα υπέρ της συμφωνίας για Βόρεια Μακεδονία προτάσσοντας τη “μακεδονική” γλώσσα και την ταυτότητα η οποία κατά τον ίδιο διασφαλίζεται.

Η “μακεδονική γλώσσα και ο λαός προστατεύονται και ενισχύονται, λέει ο Ζόραν Ζάεφ και συμπληρώνει ότι η “μακεδονική” ταυτότητα ισχύει πλέον erga omnes, για όλες τις χρήσεις.

Ιδιαίτερο βάρος δίνει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στη γλώσσα η οποία όπως αναφέρει πλέον είναι η “μακεδονική” και έτσι θα χρησιμοποιείται και θα αναφέρεται παντού στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και σε κάθε επίσημο οργανισμό και επίσημη εκδήλωση.

Στο λογαριασμό του Ζόραν Ζάεφ φιγουράρει ψηλά το βίντεο στο οποίο κάνει λόγο για ενίσχυση της “μακεδονικής” ταυτότητας, αλλά και της εθνικής πολιτιστικής ταυτότητας μια για πάντα.

#Македонски јазик и народ – заштитени и зајакнати! Македонски идентитет, erga omnes.

Службен јазик на нашата држава е македонски јазик, преведлив на сите јазици во светот. Јазикот ќе се користи слободно насекаде, во #ОН, #НАТО, #ЕУ, во сите официјални институции и настани. pic.twitter.com/rBnhkX5Q7W

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 1 Ιουλίου 2018

Се определивме за иднина со повеќе надеж и просперитет за сите! Имаме историско решение, со кое го јакнеме идентитетот македонски!

Со овој договор ќе биде потврден и зајакнат македонскиот етнички и културен идентитет, еднаш засекогаш.

Да кажеме ДА, за македонската иднина! pic.twitter.com/lqRMI39CkT

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 29 Ιουνίου 2018

Πηγή Newsit.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Χ. Ακάρ: «Η Αγία Σοφία ανήκει στο τουρκικό έθνος»

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Επιμένει να …