Τρόπος Ζωής

Η συναυλία έκπληξη των Πυξ Λαξ στον πεζόδρομο της Ερμού – Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας με πλανόδιους μουσικούς

Μία ξεχωριστή συναυλία έδωσαν οι Πυξ Λαξ το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου… στον πεζόδρομο της Ερμού! Όσοι είχαν την τύχη να περάσουν εκείνη την ώρα από τον πιο γνωστό εμπορικό δρόμο της Aθήνας δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Μέλη του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ είχαν καθίσει δίπλα από πλανόδιους μουσικούς, δημιουργώντας ένα street party στον πεζόδρομο της Ερμού.

Ο γνωστός τραγουδιστής Φίλιππος Πιάτσικας μαζί με τον Μπάμπη Στόκα κάθισαν δίπλα από έναν μουσικό του δρόμου, πήραν το μικρόφωνο και άρχισα να τραγουδάνε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο στην Ερμού δημιουργήθηκε συνωστισμός με δεκάδες περαστικούς να σταματούν και να απολαμβάνουν αυτοί την ομολογουμένως εναλλακτική συναυλία των Πυξ Λαξ.

Στα βίντεο διακρίνονται ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας να τραγουδούν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το τραγούδι «Γιατί».

 

 

To άρθρο Η συναυλία έκπληξη των Πυξ Λαξ στον πεζόδρομο της Ερμού – Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας με πλανόδιους μουσικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock