Επικαιρότητα

Καταπέλτης για τους μάρτυρες Φιλιππίδη η εισαγγελέας – Προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη για βιασμό

Καταπέλτης όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδηαλλά και των μαρτύρων που επιστρατεύθηκαν να καταθέσουν υπέρ του στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης προκειμένου να αποφύγει την προφυλάκισή του είναι η εισαγγελέας, η οποία πρότεινε την παραπομπή του ηθοποιού σε δίκη για τρία κακουργήματα.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα Ευθυμία Στάμου, οι καταθέσεις των μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του ηθοποιού είναι μη πειστικές, καθώς όσα υποστήριξαν «δεν αφορούν ιδία γνώση αλλά όσα έχει υποστηρίξει σε αυτούς ο ίδιος ο κατηγορούμενος» και καταρρίπτονται ουσιαστικά από τις καταθέσεις των μαρτύρων των παθουσών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη βασιμότητα των γεγονότων.

Όπως τονίζεται στην εισαγγελική πρόταση: «Ο μάρτυρας Π.Κ. επιβεβαιώνει τα όσα κατέθεσε η παθούσα Α.Μ. , η οποία του είχε αποκαλύψει κατά τον χρόνο που είχαν λάβει χώρα , ήτοι σε άμεση χρονική απόσταση από το συμβάν λόγω της φιλικής σχέσης τους . Η βασιμότητα των γεγονότων που κατέθεσε η παθούσα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι εντός του χρονικού διαστήματος που η ίδια αναφέρει ότι τελέστηκε σε βάρος της η αξιόποινη πράξη του βιασμού άλλαξε η συμπεριφορά της ίδιας όσο και του κατηγορούμενου».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock