888 ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Έλληνες από τα Λεωφορεία οι Αλβανοί… ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ Βορειοηπειρώτες στα σύνορα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την είσοδο σε ελληνικές σημαίες και άτομα με… τατουάζ…!!! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Έλληνες από τα Λεωφορεία οι Αλβανοί… ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ Βορειοηπειρώτες στα σύνορα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την είσοδο σε ελληνικές σημαίες και άτομα με… τατουάζ…!!!

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Έλληνες από τα Λεωφορεία οι Αλβανοί… ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ Βορειοηπειρώτες στα σύνορα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την είσοδο σε ελληνικές σημαίες και άτομα με… τατουάζ…!!!

Δεκάδες περιστατικά παρεμπόδισης Ελλήνω ν να μεταβούν και να παραστούν στην κηδεία του Εθνομάρτυρα Κατσίφα, συμβαίνουν αυτή την ώρα στα προσωρινά σύνορα με την Αλβανία που θα αποκαταστήσει σύντομα η 8η Μεραρχία. 

Από εχθές.. με διάφορες προφάσεις οι αλβανικές αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, απαγορεύουν την είσοδο στην Αλβανία λεωφορείων από Ελλάδα. Παράλληλα οδηγούν για άτυπες ανακρίσεις στελέχη βορειοηπειρωτικων οργανώσεων. Στην διάθεση του «Στόχου» υπάρχουν ονοματεπώνυμα…

Σήμερα το πρωϊ, κατεβάζουν από τα πούλμαν και απαγορεύουν την είσοδο σε όποιον φέρει Ελληνική Σημαία, ενώ σε μια τουάχιστον περίποτωση, δεν επέτρεψαν να μεταβεί στους Βουλιαράτες νεαρός που έφερε τατουάζ με αρχαιοελληνικά σύμβολα…!

Την παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών ζητούν εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικων σωματείων, ώστε να σταματήσουν τα προσχήματα των αλβανικών Αρχών και να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες στο χωριό για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

πηγη

Δείτε επίσης

Ακάρ: «Η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάννης» – Νέες προκλήσεις για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο Τούρκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *