Κατερίνα Στικούδη: «Έχω έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά»

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Στικούδη. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day “τρύπωσε” στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και οι πρωταγωνιστές αυτού παραχώρησαν δηλώσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη, που έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μεταμορφώσεις και τις φωνητικές της ικανότητες, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πόσο την περιποιείται ο σύζυγός της, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια.

Αυτή τη φορά, αποκάλυψε και πόσο καλός μάγειρας είναι: «Έχω έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει καταπληκτικά! Φτιάχνει γλυκόξινο κοτόπουλο, απλώνει και φύλλο… Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναίκα».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επισφραγίσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω».

Δείτε το βίντεο:

To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Έχω έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση