Κεφαλογιάννης σε Τσίπρα: Οι Κρητικοί δεν αντέχουν άλλα θύματα στην άσφαλτο


Απάντηση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τον ΒΟΑΚ και τα τροχαία δυστυχήματα που λαμβάνουν χώρα.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είπε πως «Το 2019 στο υπουργείο Υποδομών δεν υπήρχε ούτε μια ολοκληρωμένη μελέτη αναφορικά με το ΒΟΑΚ. Δεν έπραξαν τίποτα πέρα από ένα διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το μόνο που ευτυχώς δεν έκαναν -σε αντίθεση με το μετρό της Θεσσαλονίκης– ήταν να ζωγραφίσουν σε κάποιο μουσαμά το έργο και να μας πουν ότι υλοποιήθηκε επί ημερών τους».

«Καλωσορίσαμε στην Κρήτη τον κύριο Τσίπρα για άλλη μια φορά. Όπως ακριβώς κάναμε όταν μας έλεγε ότι θα ξεκινούσαν οι εργασίες για τον ΒΟΑΚ αρχικά το 2017, στη συνέχεια το 2018 και το 2019. Και όταν μας έλεγε ότι το έργο με μηδενική μελετητική ωριμότητα θα έχει τελειώσει το 2025. Ή όταν απεντάχθηκαν έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και όταν αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες και ανθρώπινο δυναμικό από τον ΟΑΚ», συνέχισε.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση