Τρόπος Ζωής

Την «κάνει» από το Twitter και ο Έλτον Τζον γιατί «θα επιτρέψει την ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση» – Η απάντηση του Έλον Μασκ

Την αποχώρησή του από το Twitter ανακοίνωσε ο διάσημος μουσικός Έλτον Τζον, κατηγορώντας τον Έλον Μασκ και κάνοντας λόγο για μια ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Έλτον Τζον έρχεται μετά τη δήλωση του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ ότι θα χορηγήσει «γενική αμνηστία» για όλους τους ανεσταλμένους λογαριασμούς.

Ο 75χρονος Βρετανός μουσικός μπαίνει και αυτός πλέον στη μακρά λίστα των διάσημων – όπως το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ , η σεναριογράφος Σόντα Ράιμς και ο πρώην κιθαρίστας των White Stripes Τζακ Γουάιτ, που εγκατέλειψαν πρόσφατα το Twitter. Ανάμεσα στους λογαριασμούς που έχουν ανασταλεί στο Twitter και θα μπορούν να επιστρέψουν περιλαμβάνονται οι Στηβ Μπάνον, πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, η ακροδεξιά σχολιαστής του Ηνωμένου Βασιλείου, Κέιτι Χόπκινς, ο Ντέιβιντ Ντιουκ, ο πρώην «Μέγας Μάγος» της Κου Κλουξ Κλαν και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Η αποχώρηση του Έλτον Τζον

«Σε όλη μου τη ζωή προσπάθησα να χρησιμοποιώ τη μουσική για να φέρω τους ανθρώπους κοντά. Ωστόσο, με λυπεί να βλέπω πώς η παραπληροφόρηση χρησιμοποιείται τώρα για να διχάσει τον κόσμο μας» έγραψε ο Βρετανός μουσικός. 

«Αποφάσισα να μην χρησιμοποιώ πλέον το Twitter, δεδομένης της πρόσφατης αλλαγής πολιτικής που θα επιτρέψει στην παραπληροφόρηση να ανθίσει ανεξέλεγκτα», έγραψε ο Έλτον Τζον στους 1,1 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Twitter και είπε «αντίο».

Δείτε την ανάρτησή του:

Η απάντηση του Έλον Μασκ

Στην ανάρτηση του Έλτον Τζον απάντησε ο ίδιος ο Μασκ γράφοντας «Αγαπώ την μουσική σου. Ελπίζω να επιστρέψεις. Υπάρχει κάποια παραπληροφόρηση συγκεκριμένα, η οποία σε απασχολεί;».

To άρθρο Την «κάνει» από το Twitter και ο Έλτον Τζον γιατί «θα επιτρέψει την ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση» – Η απάντηση του Έλον Μασκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock