Κικίλιας: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση των εμβολιασμών – Θα υπάρξει διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση»

Σε συστράτευση κάλεσε όλα τα κόμματα της Βουλής για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς πρόκλησης του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού στην Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό του 2021, δεσμεύτηκε επίσης, για πλήρη ενημέρωση με διαφάνεια και αμεσότητα.

«Σας καλώ να συστρατευθούμε όλοι στην εθνική μάχη, για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι νικητές», δήλωσε ο υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του ’21, ο οποίος όπως επισήμανε, «διεξάγεται μέσα στη δίνη της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης που γνώρισε ο κόσμος τα τελευταία 100 χρόνια».

Οκ. Κικίλιας διαβεβαίωσε το Σώμα, αλλά και τους Έλληνες πολίτες, ότι θα έχουν πλήρη ενημέρωση με διαφάνεια και αμεσότητα, για όποιο πρόβλημα προκύψει κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

To άρθρο Κικίλιας: «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση των εμβολιασμών – Θα υπάρξει διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση