Κικίλιας: Με την αυταπάρνηση το υγειονομικό προσωπικό τιμά τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση


Το Θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν» κατά τη διάρκεια της συνεφημέρευσής του με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ και τα στρατιωτικά Νοσοκομεία επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. «Για μια ακόμη νύχτα, ιατροί, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό είναι στα νοσοκομεία μας, κάνοντας το καθήκον τους με αυταπάρνηση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο πατριωτικό τρόπο που θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να δείξουν το σεβασμό τους στην Πατρίδα ενόψει των εορτασμών των 200 ετών» δήλωσε.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εφημερεύουν μαζί τα νοσοκομεία του ΕΣΥ με τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, όπως σήμερα το “Ερρίκος Ντυνάν” και με τα στρατιωτικά Νοσοκομεία, όπως το 251 Γ.Ν.Α και το Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια προσπάθεια την οποία έχετε κάνει» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ακόμη: «Συνομίλησα με έναν – έναν με τους συγγενείς και τους ασθενείς που περίμεναν στην εφημερία και η συμπεριφορά, ο επαγγελματισμός και η προσφορά της ιατρικής επιστήμης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους είναι υποδειγματικά.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση