ΕνημέρωσηΠολιτική

Κικίλιας: Στο 100% η πληρότητα σε δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου

O Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για πληρότητα σε καταλύματα δημοφιλών ορεινών προορισμών το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Πληρότητα 100% εμφάνισαν τα καταλύματα σε δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς, με αφορμή την αργία της εθνικής μας εορτής, αυτήν την εβδομάδα, όπως τόνισε συνέντευξη του στον Αντέννα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε «με κόπο και προσπάθεια, με πολλή δουλειά από όλους, αρχίζουν και κινούνται ξανά και οι χειμερινοί προορισμοί και τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία των πόλεων, που χτυπήθηκαν κατά κύριο λόγο από την πανδημία».

«Την ίδια στιγμή, όπως επεσήμανε ο υπουργός, τα στοιχεία δείχνουν ότι πλησιάζουμε το 70% – 75% της τουριστικής κίνησης του 2019 και μάλιστα με πιο ποιοτικούς δείκτες, με ένα μέσο εισόδημα από τους επισκέπτες που ξεπερνάει πλέον τα 600 ευρώ και με τις περιοχές της χώρας που έχουν ακόμα ήπιο κλίμα, την Κρήτη, τη Ρόδο, αλλά και τις μεγάλες πόλεις μας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, να παρουσιάζουν ακόμα και τώρα πολύ υψηλά ποσοστά πληρότητας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock