Τρόπος Ζωής

Shawn Mendes και Camila Cabello είναι ξανά μαζί – Η επανένωση και τα φιλιά στην Coachella

Τα «καυτά» φιλιά του Σον Μέντες (Shawn Mendes) και της Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello) στη φετινή Coachella δεν ήταν μόνο για χάρη του παλιού καλού καιρού, αφού οι δύο τραγουδιστές φαίνεται ότι είναι και πάλι ζευγάρι και η επανένωσή τους στο φεστιβάλ δεν ήταν μόνο για μια βραδιά…

Όπως αναφέρει το TMZ, το ζευγάρι εθεάθη μαζί έξω από εστιατόρια στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και μάλιστα ο Σον Μέντες κρατούσε την Καμίλα Καμπέγιο από το χέρι. Η φωτογραφία διέρρευσε από story που ανέβασε στο Instagram μια κοπέλα και κυκλοφόρησε σε όλα τα lifestyle media των ΗΠΑ, προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές τους.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι δυο τους συναντήθηκαν στο φεστιβάλ Coachella και εθεάθησαν να αγκαλιάζονται, να ανταλλάσσουν φιλιά και να είναι πολύ αγαπημένοι, ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους έλεγαν ότι πιθανότατα αυτό να έγινε για χάρη του παλιού καλού καιρού και να μην σημαίνει κάτι παραπάνω.

Όμως, τελικά φαίνεται ότι ο Σον Μέντες και η Καμίλα Καμπέγιο είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι και δεν έχουν πρόβλημα να δείχνουν τον αναθερμασμένο έρωτά τους δημόσια, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει νέα σχέση με την γιατρό του.

Τα ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν με τον Σον Μέντες και την Καμίλα Καμπέγιο:

To άρθρο Shawn Mendes και Camila Cabello είναι ξανά μαζί – Η επανένωση και τα φιλιά στην Coachella δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock