Τρόπος Ζωής

Η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην μου

Τα πλάνα που δείχνουν την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά έχουν προκαλέσει θύελλα στον κόσμο της lifestyle.

Η Δανάη Μπάρκα και ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης τον τελευταίο μήνα έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των media, με τους δυο τους ωστόσο να μην απαντούν για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ζουν ένα ιδιαίτερο φλερτ. Βέβαια τα τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι… δεν άφησαν και πολλές αμφιβολίες ότι οι δυο τους ίσως να είναι μαζί!

Η φημολογία στα media ότι η Δανάη Μπάρκα δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει μέσα από την εκπομπή της:

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Ενα ακόμη βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο οι άλλοτε φίλες, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, η μία προς την άλλη. «Βασίλισσά μου, να χαίρεσαι τη μανούλα σου» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους γελούν. Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα της εύχεται «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου» και η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» της είπε «δεν έχω παιδάκια, την μπουκίτσα σου εσύ (τον σκύλο της) και τη μανούλα σου μαζί, βασίλισσά μου, θεάρα μου».

 

@mix_toking

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Mix Toking

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μη πίστευε ποτέ ότι ένας κοντινός της άνθρωπος να προχώραγε σε τρυφερές στιγμές με έναν πρώην σύντροφό της, ωστόσο τα επίμαχα στιγμιότυπα ήρθαν για να τη διαψεύσουν.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», είχε σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, μια ημέρα μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, έδειξε την ενόχλησή της κάνοντας… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram. Και έτσι μια φιλική σχέση… καταστράφηκε!

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock