ΕνημέρωσηΟικονομία

Κικίλιας: Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης δημιουργεί ένα ευρύ πεδίο ευκαιριών στον Τουρισμό

«Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης δημιουργεί ένα ευρύ πεδίο ευκαιριών, για την υλοποίηση σημαντικών δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαφοροποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, στη μείωση της εποχικότητας και στην αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Ο κ. Μπρατάκος υπογράμμισε τη σημασία της ορθολογικής κατεύθυνσης των κεφαλαίων από το ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και από τον νέο αναπτυξιακό νόμο, που θα οδηγήσει στην αλλαγή του τοπίου για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η υψηλή εξάρτηση των νησιωτικών επιχειρήσεων από τους εποχικούς τουρίστες του εξωτερικού, αποτελεί μία γενική πηγή ρίσκου. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, που ως τώρα αδυνατούσαν να συμμετέχουν σε αντίστοιχες επενδύσεις αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock