ΕνημέρωσηΠολιτική

ΚΙΝΑΛ: Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρεται από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος εξαιτίας της μάχης που έχει να δώσει για την υγεία της. Ακολούθησε η υποβολή νέων υποψηφιοτήτων, με τους «μνηστήρες» να έχουν φθάσει τους έξι, ενώ σήμερα παρενέβη και ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνοντας ότι θα έχει συναντήσεις με όλους τους υποψήφιους προέδρους και τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου αναφέρεται:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock