Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Κι Όμως, Μπορείτε να Κρύψετε τις Ραγάδες σας με Αυτό το Πάναπλο Κόλπο

Κι Όμως, Μπορείτε να Κρύψετε τις Ραγάδες σας με Αυτό το Πάναπλο Κόλπο

Tώρα που μπήκε η άνοιξη κι ετοιμάζεστε σιγά-σιγά για το καλοκαίρι η μοναδική σας σκέψη είναι πώς θα κρύψετε τις (λιγοστές) ραγάδες που σας κάνουν να νιώθετε άσχημα με το σώμα σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τις κρύψετε…

Παρόλο που δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανίσετε μια και καλή τις ραγάδες (ειδικά αυτές που έχουν αποκτήσει λευκό χρώμα και τις έχετε πολύ καιρό) μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις απαλύνετε και να μην φαίνονται τόσο πολύ.

Οι ραγάδες δεν μπορούν να εξαφανιστούν ειδικά από τη στιγμή που θα αποκτήσουν λευκό χρώμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κονσίλερ του οποίου το χρώμα να είναι κοντά σε αυτό των ραγάδων. Απλώστε το κονσίλερ πάνω στις ραγάδες με ένα ειδικό πινέλο μακιγιάζ. Πάνω από το κονσίλερ βάλτε λίγη πούδρα για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Με λίγο κονσίλερ και λίγη πούδρα θα απαλύνετε τις ενοχλητικές ραγάδες.

Εννοείται πως το παραπάνω tip ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν έχετε σκοπό να πάτε στην παραλία αλλά να βγείτε κάποια βόλτα ανάλαφρα ντυμένες. Δεν ισχύει για τις εξορμήσεις σας στην παραλία καθώς το κονσίλερ και η πούδρα δεν είναι αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ και δεν θα αντέξουν για πολύ.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη