Τρόπος Ζωής

Πρίγκιπας Χάρι: «Μπήκα σ’ ένα αεροπλάνο και πήγα να δω τον πατέρα μου το συντομότερο δυνατό»

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο δούκας του Σάσεξ, μίλησε στην εκπομπή «Good Morning America» για τις δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες του: την οικογένειά του, τον πατέρα του Βασιλιά Κάρολο, και τους Αγώνες Invictus που ίδρυσε ο ίδιος για την αποκατάσταση και την επανένταξη των ατόμων με αναπηρία μέσω του αθλητισμού.

Ο Χάρι, ταξίδεψε στο Γουίστλερ της Βρετανικής Κολομβίας, τόπο διεξαγωγής των Invictus Games του 2025, μόλις μία εβδομάδα αφότου πέταξε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο.

Ο Χάρι δήλωσε στον Will Reeve του ABC News ότι μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του, η οποία ανακοινώθηκε δημόσια στις 5 Φεβρουαρίου, και άμεσα θέλησε να βρεθεί κοντά του.

«Μπήκα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω το συντομότερο δυνατό», είπε ο Χάρι.

 

«Κοιτάξτε, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω έστω και λίγο χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», είπε.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο η ασθένεια του Καρόλου να έχει επανασυνδετική επίδραση στη δική του οικογένεια, ο Χάρι απάντησε: «Ναι, είμαι σίγουρος».

«Σε όλες αυτές τις οικογένειες, το βλέπω σε καθημερινή βάση τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας που ενώνεται», δήλωσε ο Χάρι. «Οπότε, ναι, νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια, φέρνει τις οικογένειες κοντά. Το βλέπω ξανά και ξανά και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: Reuters

To άρθρο Πρίγκιπας Χάρι: «Μπήκα σ’ ένα αεροπλάνο και πήγα να δω τον πατέρα μου το συντομότερο δυνατό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock