Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κλήσεις σε 10 «υπόπτους» για τη Folli Follie

Κλήσεις σε 10 «υπόπτους» για τη Folli Follie

Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στον εισαγγελέα συνολικά 10 άτομα τα οποία φέρονται να πρωταγωνιστούν στην υπόθεση της Folli Follie.

Το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, σε βαθμό κακουργήματος, περνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δημήτρης, Γεώργιος και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, τρία μέλη του ΔΣ του Ομίλου, ο οικονομικός διευθυντής, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που φέρεται να υπέγραψε τους υπό έρευνα ισολογισμούς αλλά και ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα φέρονται να βρίσκονται στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη και ήδη με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες τους, και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που έχουν στην κατοχή τους.

Οι «ύποπτοι» μέσω των συνηγόρων τους αναμένεται να λάβουν προθεσμίες ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας πριν βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη κίνηση μαρτυρά πως η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται σε κομβικό σημείο και από τις εξηγήσεις που θα δώσουν τα 10 πρόσωπα που έχουν κληθεί ως ύποπτοι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το επόμενο βήμα του εισαγγελέα. Παράλληλα, στο στόχαστρο του εισαγγελέα βρίσκεται και ο χειρισμός της υπόθεσης των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Ξεκινούν οι αιτήσεις -Δείτε αν είστε δικαιούχοι

Άνοιξαν οι αιτήσεις στην ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Ετσι από την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, όλοι μπορούν να …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη