ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μαύρο άσπρο…

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τα επόμενα 24ωρα ξεκινά ένα συντονισμένο εθνικό σχέδιο εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού το οποίο θα έχει την επωνυμία «Επιχείρηση Ελευθερία».

 Στόχος να φτάσει το εμβόλιο «σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα», με την κυβέρνηση να κωφεύει απέναντι στις προειδοποιήσεις επιστημόνων που προειδοποιούν για υπερβολικά γρήγορη έγκριση του συγκεκριμένου εμβολίου. Έτσι θα μας ελευθερώσουν;;; Ή θα «ελευθερώσουν» όσους το κάνουν στο να μπορούν να μετακινούνται έστω περιορισμένα;;; Οι υπόλοιποι;;;

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκατομμύρια εμβόλια θα πρέπει να μεταφερθούν με ασφάλεια και σε συνθήκες βαθιάς ψύξης στα 1018 κέντρα εμβολιασμού και στις 65 κινητές μονάδες.

«Θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο και την επικοινωνία. Θα ζητήσουμε την συνδρομή όλων», υπογράμμισε.

Δείτε από το 1.11.00 τι λέει ο πρωθυπουργός για το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού», ενώ στο 1.13.16 το όνομα που έδωσε σε αυτό:

realhosting
loading...

Απάντηση