Τρόπος Ζωής

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά

Ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε για τη δημοσιότητα, αλλά και τις διευκολύνσεις που προσφέρει η δουλειά αυτή.

«Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κάτοικων και σε ξέρουν όλοι. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις».

«Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά. Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδηςαποκάλυψε πως υπήρχαν άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε εκείνον, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, τις οποίες θεωρεί πως είναι ένα είδος μικρής προδοσίας.

«Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συντροφικότητα είναι απαραίτητη στη ζωή, καθώς όπως δήλωσε «αν δεν έχεις ανθρώπους να μοιραστείς τα πράγματα, δεν έχει νόημα».

«Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο με το παιδί μου και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απολυτά τον ρόλο του παππού μόνο όταν δεν έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλκων ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ακόμη, ανέφερε πως έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που έχουν ξεπεράσει τα όριά του. «Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες».

«Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω».

To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock