ΕνημέρωσηΟικονομία

Κοινωνικό μέρισμα: Σήμερα οι καταβολές στους χαμηλοσυνταξιούχους – Ποιοι «κόβονται»

Το κοινωνικό μέρισμα 2021 των 250 ευρώ θα καταβληθεί σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους. Τα ποσά για κάποιους δικαιούχους ξεκίνησαν να πιστώνονται από χθες το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα για όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η προκαταβολή σύνταξης για τον Ιανουάριο, η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους αναπηρικού επιδόματος ΟΠΕΚΑ και ανασφάλιστους υπερήλικες, καθώς και η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για το Δεκέμβριο περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 27-31 Δεκεμβρίου.

Η πληρωμή στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει αυτόματα, χωρίς δήλωση IBAN ενώ θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock