888 "ΚΟΠΑΝΑΝΕ" ΑΛΥΠΗΤΑ – ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚWΛΟΥ – 112.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.. (ΦΩΤΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / “ΚΟΠΑΝΑΝΕ” ΑΛΥΠΗΤΑ – ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚWΛΟΥ – 112.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ “ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.. (ΦΩΤΟ)

“ΚΟΠΑΝΑΝΕ” ΑΛΥΠΗΤΑ – ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚWΛΟΥ – 112.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ “ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.. (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Μόλις σε δύο ημέρες από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, έχουν κοπεί πρόστιμα ύψους 111.450 ευρώ, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η “Αρχή Διαφάνειας” . Όλα αφορούν σε παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά της “πανδημίας”, όπως την χαρακτηρίζουν, του νέου κορονοϊού.

Όσοι επιχειρηματίες λοιπόν δεν είχαν καλή μεζούρα για να μετρήσουν την απόσταση μεταξύ των τραπεζιών στα μαγαζιά εστίασης ή δεν πέταξαν έξω με τις κλωτσιές κάποιον που ήταν παραπανίσιος σε ένα τραπέζι, θα το πληρώσουν ακριβά.

Παράλληλα ανεστάλη η λειτουργία και σε 4 οργανωμένες παραλίες για παραβάσεις στην απόσταση που έχουν οι ομπρέλες και τα καθίσματα σε αυτές, εκτός βέβαια από το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

“Σαφάρι” λοιπόν από τις αρχές ώστε να να μαζέψουν διπλά και τρίδιπλα τα “ψίχουλα” που πέταξαν στον κοσμάκη, την περίοδο που τον έκλεισαν σε 4 τοίχους..

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΠΕΡΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Τα βαλκάνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *