Υγεία & Διατροφή

Κοπρόνυμε ακούς; Επίθεση στη θρησκεία των Ελλήνων εξαπέλυσε η πολύχρωμη Μ.Παγώνη: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ευθύνονται για τους θανάτους. ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στους θρησκευό μενους Έλληνες και εμμέσως στην χριστιανική θρησκεία εξαπέλυσε η Ματίνα Παγώνη, λέγοντας πως οι θρησκευ τικές πεποιθήσεις ευθύνονται για το μεγάλο αριθμό θανάτων από Covid-19 στην Ελλάδα! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο η Ματίνα Παγώνη δήλωσε επί λέξει: «Αν ένα ποσοστό της τάξεως του 11% που δεν έχει εμβολιαστεί είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 500.000 πολίτες»….

 

Μήπως προτείνει να ξαναβαφτιστούμε Προτεστάντες ή καθολικοί για να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολίων όπως στη Δανία την οποία χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, λέγοντας ότι: «Αν ήμασταν σαν τη Δανία που έχει πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, θα είχαμε 5-6 θανάτους. Τώρα είμαστε σαν τη Ρουμανία».

Επιπροσθέτως, η κ. Παγώνη έκρουσε «καμπανάκι» κινδύνου για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη Βόρεια Ελλάδα σημειώνοντας ότι «δεν είναι δυνατόν το 40%-45% των κατοίκων να είναι ανεμβολίαστοι».

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger