Τρόπος Ζωής

Έπεσε η τιμή της πολυτελούς βίλας της Γκρέτα Γκάρμπο, που έχει βγει στο σφυρί

Η βίλα στο Μπέβερλι Χιλς όπου το 1937 έζησε η Γκρέτα Γκάρμπο (Greta Garbo) με τον Βρετανό μαέστρο Λέοπολντ Στοκόφσκι (Leopold Stokowski) πωλείται έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, τιμή μειωμένη κατά δύο εκατομμύρια δολάρια από την πρώτη φορά που δημοσιεύθηκε αγγελία πώλησής του, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Robb Report, η βίλα της Γκρέτα Γκάρμπο εκτείνεται σε τρεις ορόφους και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια. Είναι χτισμένο σε μία απότομη πλαγιά στην περιζήτητη γειτονιά Crest Streets και έχει ανακαινιστεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Νικόλ Σάσαμαν (Nicole Sassaman).

Το σπίτι της Greta Garbo άλλαξε για τελευταία φορά χέρια το 2006, όταν πουλήθηκε περίπου 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Τότε η Σάσαμαν το πούλησε στον σημερινό ιδιοκτήτη του, όμιλο εταιρειών με έδρα τη Νεβάδα που συνδέεται με τον Ρώσο παραγωγό ταινιών και επενδυτή τεχνολογίας Αρκάντι Γκολούμποβιτς (Arcadiy Golubovich).

«Το πολυτελές ακίνητο εκφράζει την ουσία της αίγλης, την ιστορική γοητεία και τον πολυπόθητο πολυτελή τρόπο ζωής στην Καλιφόρνια» αναφέρει ο διευθυντής του Berkshire Hathaway HomeServices California Properties, Μάρκυς Κάντερ (Markus Canter) για τη βίλα της Γκρέτα Γκάρμπο, που έχει βγει στο σφυρί.

Η θρυλική ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική το 1941 σε ηλικία μόλις 36 ετών αφού προτάθηκε τέσσερις φορές για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το οποίο δεν έλαβε ποτέ. Το 1955 της απονεμήθηκε τιμητικά, αλλά εκείνη δεν δέχτηκε να το παραλάβει. Έφυγε από την ζωή το 1990 σε ηλικία 84 ετών.

To άρθρο Έπεσε η τιμή της πολυτελούς βίλας της Γκρέτα Γκάρμπο, που έχει βγει στο σφυρί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock