Κόσμος

Κορωνοϊος-Νότια Κορέα: Οι αρχές ξεκινούν τον εμβολιασμό των εγκύων

Η Νότια Κορέα θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες να εμβολιάζει τις έγκυες κατά της covid-19, καθώς η χώρα επιταχύνει την εκστρατεία ανοσοποίησης προκειμένου να πετύχει τον στόχο της να έχει εμβολιάσει το 80% των ενηλίκων ως το τέλος του μήνα.

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας θεωρούν τις έγκυες κλειδί στην εκστρατεία ανοσοποίησης κατά της covid-19 και για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να αυξήσουν τη συμμετοχή τους με δημόσιες ανακοινώσεις και συνεντεύξεις Τύπου στις οποίες υπογραμμίζουν ότι αυτές αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου, αν μολυνθούν από κορωνοϊό.

Οι έγκυες θα μπορούν να εγγράφονται από την Παρασκευή για να εμβολιαστούν και ο εμβολιασμός τους θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, ανακοίνωσε η Κορεατική Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KDCA).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock