Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Έκκληση Γκάγκα για αιμοδοσία: «Να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας»

Επείγουσα έκκληση για αιμοδοσία απηύθυνε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, υπογραμμίζοντας τις ανάγκες για αίμα που υπάρχουν αυτές τις ημέρες για πλήθος συμπολιτών μας, κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

«Μαζί με όλη την προσοχή που δίνουμε να μην μεταδοθεί η νόσος και την προσοχή που δείχνουμε στις επαφές μας, έχουμε περιορίσει πάρα πολύ τις επισκέψεις μας στα νοσοκομεία και μαζί την αιμοδοσία» είπε αρχικά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

«Έχουμε λοιπόν ένα σημαντικό θέμα με μειωμένες ποσότητες αίματος που δίνεται για αιμοδοσία και έχουμε πάρα πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση. Άρα όσοι μπορούμε είναι σημαντικό να δώσουμε αίμα αυτές τις ημέρες και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται» τόνισε η κυρία Γκάγκα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock